Експресни международни транспортни услуги с микробуси за конвенционални стоки и стоки с температурен режим в цяла Европа

Експресни международни транспортни услуги с микробуси за конвенционални стоки и стоки с температурен режим в цяла Европа

Доставка на конвенционални стоки и стоки, които изискват специфичен температурен режим за запазване на тяхната свежест и качество.

Бързи доставки за 2 работни дни в цяла Европа:

Предлагаме гарантирани доставки в рамките на 2 работни дни до всеки регион в Европа, независимо от това дали става въпрос за конвенционални стоки или стоки, изискващи специален температурен режим.

Оптимални условия за съхранение и транспорт:

Поддържаме нови технологии, които гарантират оптимални температурни условия по време на транспорта, осигурявайки стоките да бъдат предавани в перфектно състояние.

Гъвкави и редовни доставки според Вашите нужди:

Предлагаме индивидуални договорни възможности, за да отговорим на редовните нужди на клиентите за доставки на конвенционални и стоки с температурен режим.

Персонализирани договори за редовни доставки:

За клиенти, които имат постоянни или периодични нужди от доставки, предлагаме персонализирани договорни решения, които отговарят на Вашите специфични изисквания за периодичност на доставките.

Проследяване и поддръжка на всяка доставка:

Нашата организация и софтуер предлагат поддръжка и информация за всяка доставка, осигурявайки на клиентите увереност и прозрачност през целия процес.

За всички Ваши въпроси

Оставете вашият телефон и ние ще се свържем с вас!

viber

или

ни пишете по Viber на +359 877 761000

viber