Ние растем заедно

Създадена е през 2011 г. в България, с дейности, покриващи региона за международен автомобилен транспорт от България за Европа и обратно.

hero

Основани през 2011г

Създадена е през 2011 г. в България, с дейности, покриващи региона за международен автомобилен транспорт от България за Европа и обратно.

Ние сме организация, изцяло отдадена на идеята да допринася за развитието на бизнеса на нашите клиенти. Това, което ценим най-много, са дългосрочните партньорства за създаването на устойчив бизнес, открита комуникация.

Помагаме на бизнеса

Предоставяме възможност на бизнесите да разширят своето глобално присъствие, като им осигуряваме достъп до клиенти на международни пазари.

Оптимизираме логистичните операции, спестяваме време и ресурси, като се грижим за логистиката и транспорта, позволявайки Ви да се фокусирате върху своите основни дейности и растежа на бизнеса.

Динамичност и индивидуални решения

Предоставянето на ефективни и стабилни решения за веригата на доставки в различни сектори.

tuple1

Динамичност: Предоставянето на ефективни и стабилни решения за веригата на доставки в различни сектори.

Индивидуално решение за всеки клиент: Запознайте ни с Вашия бизнес, за да намерим най-добрия начин за превоз отговарящ на Вашите условия.

Логистика: Персонализирано решение на изискванията за контрол на разходите.

tuple1

Помагаме на нашите клиентите да опростят логистичните си дейности.

Полагаме максимални усилия, за да предложим на клиентите си необходимите им услуги.

Независимо от вида на стоките (конвенционални или опасни товари), от местните или международните разпоредби (на ЕС или извън него), ние се стрмим да осигурим подходящи сухопътни автомобилни транспортни решения.

viber