Сухопътен транспорт

Товарно пространство в 120 града
Cargo 1 - Логистични услуги > Услуги > Сухопътен транспорт

Сухопътен транспорт

Целта ни е да помагаме на нашите клиентите да опростят логистичните си дейности.

Независимо от размера на вашата пратка, Ние се ангажираме да се достави там, където трябва. Ние обработваме вашата пратка като всяка друга голяма товарна пратка – старателно и професионално.

Доставяме пратки, навсякъде в Европа всичко, което трябва да направите, е да заявите вашата поръчка. Ще вземем пратката ви от Вашият адрес и ще можете да знаете къде е по всяко време. Партньорството е прекомерно използвана дума, но тя донякъде описва нашите услуги, насочени към клиентите. Ние се стремим да внасяме много повече в отношенията, отколкото просто да достигнем до клиентите. Решения, които отговарят на нуждите на днешния ден и позволяват възможностите на утрешния ден.

Предимства

Експресна доставка

Най- добрия и икономичен начин за превоз на къси и средни разстояния.

Услуги от врата до врата

Едно от най-големите предимства на автомобилния транспорт е това, че предоставя възможност за транспортиране от врата до врата или от склад до склад.

Тристранна логистика

Бързо се превръща в тенденция за търговията на едро и дребно заради това, че дава възможност да се управлява бизнес без наличието на собствен склад.

Aдаптивни към изискванията и условията

В зависимост от вида, свойствата и партидността, товарните разстояния, на превоза и състоянието на пътищата може да се избере и най-подходящия тип автомобили за извършване на конкретни превози.

Информационно обслужване по време на пътуването

По всяко време можете да знаете къде се намира превозното средство.

Нужна ви е помощ?

Чувствайте се свободни да се свържете с нас. Ще Ви отговорим в рамките на работния ден. Очакваме Ви!

info@cargo1.bg+359 877 761000

Запитване

Видео на логистична услуга

Учим се от най- големите логистични компании в САЩ

Ние знаем, че опитът е от значение. затова клиентите ни се доверяват – ние имаме дългогодишен опит в областта на логистиката и транспорта.

Надежност
Сигурност
Управление

Защо да изберете нас?

Отговорни професионалисти.

Обширен опит.

Ясно дефинирани процеси, адаптивни решения.

Прозрачен подход в работата.

Сигурност Независимо от вида на стоките (конвенционални или опасни товари), от местните или международните разпоредби (на ЕС или извън него), ние се грижим да ги доставим невредими.

Използваме технологично решение за управление и автоматизиране на процесите по планиране, контрол и управление на транспорта. Оптимизира разходите на компаниите, автоматизирано планиране на маршрути в реално време, управление на транспортните ресурси, комуникация между служителите и съхранение и анализ на данни. 

  • Палетни доставки за цяла ЕвропаОсигуряваме експресен транспорт на пратки до всеки град в Европа
  • Логистични центровеИзползваме сигурни логистични центрове
  • 100% защита на вашите документиНие не само складираме, товарим и транспортираме Вашите стоки, но и пазим, съхраняваме и управляваме Вашата информация.

Транспортни услуги с оптимални условия за развитие на Вашият бизнес.Call Now Button